Vriendinnen dingen

6 dingen die jij en je vriendin vroeger deden

We hebben allemaal een vriendin waarmee we way back gaan. En dan bedoel ik echt way back! Jullie kennen elkaar al vanaf de basisschool of jullie ouders zijn beste vrienden en jullie hebben elkaar daardoor in de wieg al voor het eerst ontmoet. Als jullie nu nog steeds zulke goede vriendinnen zijn dan is het gewoon meant to be en zal jullie vriendschap voor altijd zijn.

Voor vandaag heb ik 10 dingen op een rijtje gezet die jij en je vriendin vroeger altijd deden. Super leuk toch om even herinneringen op te halen en weer even terug te gaan naar die goede oude tijd.

  1. Jullie schreven als eerste in elkaar poëziealbum. Wie had er nou niet een poëziealbum op de basisschool? Jij en je vriendin wilden natuurlijk wel dat jullie als eerste in elkaars boekje schreven. Wel netjes schrijven hoor!!
  2. Flippoën of knikkeren op het schoolplein. Jullie hadden samen een enorme verzameling flippo’s en knikkers en samen gingen jullie op pad om de rest van de klas te verslaan op het schoolplein. Jullie deelden de flippo’s en knikkers samen zodat jullie een nóg grotere verzameling hadden.
  3. In de pauze trefballen. Jullie als beste vriendinnen willen dan natuurlijk wel bij elkaar in het team! Want anders gaat het feest niet door.
  4. Een vriendschapsketting mag natuurlijk niet ontbreken! Samen op de fiets naar de stad om zo’n bijzondere ketting te kopen. Aan een zwarte ketting hingen jullie allebei één deel van de vriendschapsketting en oh wee als je vriendin hem de volgende dag niet om had!
  5. Ieder weekend hielden jullie een slaapfeestje. De ene week bij de één en de andere week bij de ander. Gezellig samen frietjes eten en daarna keten op de slaapkamer. ’s Avonds keken jullie een echte meidenfilm en de zak chips met limonade mocht hier natuurlijk niet bij ontbreken.
  6. In de pauze snel naar huis voor een boterham, maar natuurlijk vooral om weer met elkaar te MSN’en. Jullie konden echt geen minuut zonder elkaar en ook op MSN kletsten jullie elkaar de oren van de kop om daarna weer samen naar school te fietsen.

Herkenbaar? Tag je vriendin om samen eens gezellig herinneringen op te halen van vroeger!