Vriendinnen dingen

5 Redenen waarom een vriendinnenavond belangrijk is

Toen jullie allemaal nog tieners waren, was het meer regel dan uitzondering om elk weekend 2 keer op stap te gaan. Nu iedereen gesetteld is, druk is met een baan en daarnaast ook nog de nodige sport activiteiten heeft, wordt het steeds lastiger om een vriendinnenavond in te plannen, terwijl deze avondjes juist super waardevol en altijd erg gezellig zijn.

  1. Je vriendinnen oordelen niet dus je kunt lekker bij elkaar klagen over alles wat je dwars zit. Gaat het niet lekker op je werk? Is je vriend de laatste tijd nukkig? Met je vriendinnen kun je dit soort dingen uitgebreid bespreken zonder dat iemand een oordeel klaar heeft, en vaak ook nog met goede adviezen. Je komt er dan ook achter dat jij niet de enige bent die struggelt met bepaalde dingen, maar je vriendinnen hebben hier natuurlijk ook last van. Jullie geven elkaar tips en tops.
  2. Niemand anders kan je zo laten lachen als die ene onbenullige en onhandige vriendin. Jullie liggen met zijn allen helemaal in een deuk als ze weer een aantal hilarische verhalen vertelt.
  3. Met een drankje erbij kom je achter verhalen die je eigenlijk nog helemaal niet wist. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat vriendin A. al een jaar “droog staat”, vriendin B. een affaire heeft met een vader van een vriendje van haar zoon en vriendin C. opbiecht gevoelens te hebben voor een vrouw. Vriendinnen zijn er om eerlijk tegen te zijn, dus jullie bespreken ook deze onderwerpen weer tot in detail!
  4. Een avondje uit met je vriendinnen is ook goed voor je gezondheid! Na die fles rosé van gisteravond vraag je je toch echt af of dit waar is…
  5. Samen herinneringen ophalen is zo leuk! Vriendin D. ken je al sinds de basisschool en jullie hebben zo veel hilarische momenten meegemaakt. Elke keer als jullie samen zijn kunnen jullie weer enorm hard lachen over de vele herinneringen die jullie samen hebben.

Willen jullie ook zo’n gezellige avond uit beleven met de vriendinnengroep en willen jullie er gelijk een leuk uitje van maken! Kijk eens hier voor leuke Vriendinnenuitjes.