Vriendinnen dingen

10 dingen die je alleen met je beste vriendin doet!

Een beste vriendin is fijn om te hebben, we hebben er allemaal één. En alleen met je allerbeste vriendin doe je dingen die je met een “gewone” vriendin eigenlijk niet doet.

  1. Ongegeneerd een hele dag op de bank zitten en jullie favo netflix serie bingewatchen. Dit doen jullie niet in een leuke spijkerbroek met een shirtje maar gewoon lekker in jullie pyjama. Chips, chocola en een bak popcorn erbij en GO!
  2. Je beste vriendin appt: ik kom zo even langs voor een bakje koffie. Voor een vriendin zou je even met de Franse slag door het huis heen gaan om hier en daar wat rommel op te ruimen of nog even snel de badkamer schoon te maken, de woonkamer te stofzuigen of nog even de was op te vouwen. Je weet dat het je beste vriendin is als je je niet genoodzaakt voelt om bovenstaande activiteiten uit te voeren!
  3. Jullie delen alles met elkaar, maar dan ook echt ALLES! Je date van gisteravond wordt van top tot teen doorgenomen en oh je had laatst zo’n last van een vieze lichamelijke kwaal. Je beste vriendin maakt het allemaal niets uit en delen dit soort dingen graag met elkaar.
  4. Er gaat geen dag voorbij dat jullie niet met elkaar gekletst hebben. Even een momentje facetimen, appen of gewoon gezellig bellen. Jullie hebben elkaar altijd wel iets te vertellen, maar soms gaat het ook gewoon nergens over. Gezellig!
  5. No shame! Plassen met de deur open is bij jullie heel normaal.
  6. Inspector gadget is er niks bij… Je hebt een nieuwe Tinder match maar je wilt toch wel even weten of hij écht zo leuk is als hij zich voordoet. Samen met je beste vriendin struinen jullie Facebook af tot de match gevonden is en kun je hem van top tot teen nachecken.
  7. Je bent erachter gekomen dat je Tinder match super leuk is en zijn Facebook account ziet er top uit. Nu wil je natuurlijk wel een goed antwoord geven op zijn laatste bericht, maar wat moet je nu weer zeggen? Je hebt geeeen idee en vraagt je beste vriendin om hulp. Zij helpt je uit de brand met de beste teksten!
  8. ’s Ochtends als je wakker wordt moet je beste vriendin weten dat jij weer ontwaakt bent en je stuurt via snapchat de meest lelijke selfie die je je maar bedenken kunt. Uiteraard neemt zij geen screenshot maar stuurt ook zo’n super lelijke selfie terug.
  9. Als jullie samen zijn en voor het stappen, moet er natuurlijk een selfie gemaakt worden, maar dit keer een charmante foto. Jullie maken samen wel 20 foto’s voordat er een goede uitkomt. Staat de één er wel leuk op en de ander niet? Dan beginnen we gewoon overnieuw! Je beste vriendin heeft hierover geen oordeel maar doet vrolijk met je mee.
  10. Bij elkaar blijven logeren. Het is veel te koud om de deur uit te gaan en je besluit daarom maar om te crashen bij je beste vriendin. Gezellig nog even kletsen en jullie slapen natuurlijk bij elkaar in bed.

Herkenbaar? Stuur dit bericht door naar jouw beste vriendin en laat weten waarom jullie weten dat jullie échte beste vriendinnen zijn!